Palvelut

Hyvää ruokaa joka päivä

Olemme monipuolisesti palveleva ruokapalveluyritys, joka valmistaa päivittäin jopa 80.000 maistuvaa ateriaa eri asiakasryhmilleen. 

Palveluksessamme on yli neljäsataa hyvän ruoan ja asiakaspalvelun ammattilaista, joiden työn tuloksista nauttivat Espoon kaupungin koululaiset ja päivähoidossa olevat lapset sekä hoivakotien ja senioripalvelujen asiakkaat. Tuotamme ateriapalvelut kaupungin henkilöstölle ja tarjoamme cateringpalveluja kokouksiin, juhliin ja erilaisiin tapahtumiin.

Aterioiden ja ruokalistojen suunnittelussa kuuntelemme asiakkaidemme toiveita sekä huomioimme eri asiakasryhmien ravitsemukselliset tarpeet. Ruoanvalmistuksessa käytämme korkealaatuisia, ensisijaisesti kotimaisia raaka-aineita.

Ruoan ja palvelun laadun rinnalla meille tärkeää on toimintamme vastuullisuus. Olemme ISO 9001 laatusertifioitu yritys. Olemme mukana Portaat Luomuun -ohjelmassa sekä Reilun kaupan toiminnassa. Huomioimme toiminnassamme ympäristövastuun ja energiaa säästävät toimintatavat.

Yhtiömme kuuluu Espoo-konserniin, jonka muodostavat Espoon kaupunki ja sen määräysvallassa olevat tytäryhteisöt, kuntayhtymät ja osakkuusyhteisöt.