Laatupolitiikka

Espoo Catering Oy tarjoaa laadukkaita ja kestävästi tuotettuja ateriapalveluja asiakassopimuksen mukaisesti asiakkaiden hyvinvointia tukien. Kilon Keittiö noudattaa tuotannossaan yrityksen laatupolitiikkaa. Valtion Ravitsemusneuvottelukunnan suositukset ovat perustana eri ikäryhmille tarjottavan ruoan suunnittelussa.

Kehitämme toimintaa yhteistyössä asiakkaiden kanssa. Arvioimme, seuraamme ja parannamme jatkuvasti toimintaamme asiakkaiden tarpeiden perusteella.

Noudatamme voimassaolevaa lainsäädäntöä ja määräyksiä. Laadun peruspilarina on tuoteturvallisuus. Korkean tuoteturvallisuustason ylläpitämiseksi koulutamme aktiivisesti henkilöstöä ja toteutamme jatkuvaa seurantaa.

Tuemme Espoo Cateringin ympäristötyöllä Espoon kaupungin kestävän kehityksen strategiaa ja olemme sitoutuneet Ilmasto-ohjelman toteuttamiseen.

Tunnistamme ja huomioimme toimintamme ympäristövaikutukset. Mittaamme ja seuraamme säännöllisesti ympäristötavoitteiden toteutumista. Olemme mukana Yhteiskuntasitoumus 2050 -ohjelmassa Ravitsemus- ja Ympäristösitoumuksilla.

Työntekijämme ovat ammattitaitoisia ja toimivat yrityksen toimintaperiaatteiden mukaisesti

Seuraamme henkilökuntamme työhyvinvointia ja työturvallisuutta säännöllisesti

Espoo Catering Oy:n johto sitoutuu parantamaan jatkuvasti toimintaa huomioiden asiakkaidemme, lakien ja asetusten, työntekijöiden ja omistajiemme tarpeet.